Om Healing

Hjerteforbindelse

Fri Krop - Frit Sind

Smerte forståelse:

Smerte er et signal fra kroppen om at der er noget der har brug for din opmærksomhed!

 

Smerter i bevægeapparatet skyldes fysiske eller psykiske traumer, som ikke er blevet udarbejdet. Hvis smertesignalerne ikke bliver hørt, eller bliver dulmet med symptombehandling uden at roden til problemet egentlig har fået lov at udtrykke sig, reagerer kroppen ved gradvist at forstærke smertesignalerne i håb om at de vil blive hørt

Traume som ikke får tid til at heale lagres i vævet og bliver til kronisk smerte.

 

Smerter kan være forbigående, som når man har trænet meget og musklerne næste dag er ømme, eller når man har slået sig ved at falde, men igen er det kun ved at man giver muskler lov til at restituere, eller slaget lov til at falde til ro, at forbigående smerte forsvinder. Hvis man ignorerer kroppens signaler om  behov for at slappe af og regenerere, begynder man allerede at skabe spændinger, der kan blive årsag til længerevarige smerteforløb.

 

Det er vigtigt at huske at

Kroppen er i stand til at heale sig selv,

men den behøver de rette forudsætninger!

 

Hvis kroppen ikke får tid eller mulighed for at rette op på ubalancer, bliver disse lagret i muskel- eller senevæv. Følelsesmæssige traumer lagres i organerne, hvilket kan forårsage sammentrækning af fascien, der kan give symptomer andre steder i kroppen.

 

Jo flere områder af kroppen der bliver lukket af fra resten af systemet jo flere giftstoffer vil blive ophobet.

Helbredet fungerer ligesom en flod

 

Når floden er stærk, betyder små stykker affald her og der ikke så meget, da floden er i stand til selv at rense og tage fremmedlegemer med strømmen. Men hvis affaldsstofferne får lov til at bygge sig op, vil flodens kraft blive nedsat, hvilket kan ske langsomt over længere tid. Hvis man ikke er opmærksom, opleves dette måske som en pludselig forandring fra sundhed til sygdom når floden svækkes så meget at den ikke længere kan bære flere giftstoffer ud end der lagres

Alt er ét og samme system. Det vil sige at hvis kroppen får det skidt, går det ud over psyken, og det sammenspild går begge veje: fysisk traume giver følelsæsmæssige påvirkninger ligesom psykisk traume giver vej til fysiske ubalancer.

 

Helbred kan derfor ses, som at være i konstant evolutionær bevægelse, endten i en opadgående eller nedadgående spiral, hvor alle elementer hele tiden påvirker hinanden og derved helhedsudviklingen. Ved sygdom opleves degeration af både krop og psyke, hvorimod blomstring og udvikling spilder sammen med fysisk og psykisk velvære og overskud.

Permanent smertelindring:

 

Smerter vil blive i vævet, så længe hjernen sender besked til kroppen om modarbejde eller undertrykke smertesignalerne ved at undgå kontakt med det afficerede område.

 

Ved komplet afslapning kan området åbnes op og man får en oplevelse og forståelse af grunden til smertens tilstedeværelse. Dette "healings-stadie" kan opnåes via egen meditation eller påføres af en behandler eller healer. Når området først er blevet åbnet op, vil cirkulationen sørge for at væv og organer genetablerer deres normale funktionsevne.

 

 

Fysiologisk er der tale om relaxation af området og omliggende væv, hvilket sørger for frisk blod tilstrømning og derved også næring af strukturene. Toxiner og giftstoffer fjernes naturligt af kroppen og cellerne kan genoptage normal funktion under positive arbejdsforhold.

 

Energisk balancering betyder at psykiske mønstre, som resultat af varig fysisk ubehag eller chakra ubalance kasseres. Generelt giver det overskud og en fornemmelse af lethed at mærke sin krop, som at være i balance.

De fysiologiske, psykiske og energiske healingsprocess afspejler allesammen hinanden og går hånd i hånd. Hvis alle forhold skulle formidles her på siden, vil den være for omfattende til at give overordnet indsigt i healing som en kort indledning til forståelse af min behandlingsteori.


Får du lyst til at dykke dybere eller diskutere materialet kan du til hver tid sende en forspørgsel!


Ligeledes er henvendelser med spørgsmål, kommentarer eller ren nysgerrighed altid velkommne! Jeg kan kontaktes her. Påfør gerne tlf nr, for telefonisk samtale.


Det er altid spændende at tale med mennesker, og ligesom intern kommunikation imellem celler i kroppen, er kommunikationen imellem mennesker vigtig for at sikre et velfungerende system med et højt bevidsthedsniveau!


Livet er fantastisk, der er altid noget nyt at lære :)

Hjerteforbindelse.dk - Katrine Aleksandra Golding